Skip to main content
Endelig kan vi gå tilbake til en normal busshverdag, med åpne fordører og kontantbetaling til sjåfør i alle Brakars busser! Krav om avstand og bruk av munnbind gjelder heller ikke lenger. Dette har vi sett frem til lenge!Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager før alle bussene er helt oppe å gå i forhold til normale betalingsrutiner, da noen av billettmaskinene våre (som ikke har blitt brukt på en stund) kan trenge en oppdatering. Disse vil fikses fortløpende.

Vi slutter nå å selge skrapebilletter, men har du allerede kjøpt, kan du selvsagt fortsatt bruke disse. De er gyldige ut dette året. Direktekjøp av billetter i Vipps vil være åpent ut denne uka, men fra mandag 4. oktober vil ikke dette lenger være gyldig som billett. Da er det Brakar Billett som gjelder på mobil. Vipps-betaling inne i Brakar Billett-appen vil fortsatt være mulig.

Når flere nå reiser med buss igjen, oppfordrer vi alle til å vise hensyn til hverandre, og å utnytte plassen i bussene best mulig – sitt på alle seter, og trekk bakover sånn at alle kommer med.

God tur og velkommen tilbake!