Skip to main content

Etter en lengre koronapause er Brakar klare for å starte opp igjen med bestillingstjenesten Fleks i Gol sentrum fra 18. oktober.

Brakar Fleks er en bestillingstjeneste som inngår i den ordinære kollektivtrafikken, og som fungerer slik at passasjeren selv bestiller turer når de ønsker å reise.

I Gol sentrum er bestillingstjenesten tilgjengelig på hverdager fra 9:30-13:00 og fra 15:30-20:00, og den er selvsagt åpen for alle. Man kan reise fra og til alle ordinære holdeplasser i Gol sentrum. I tillegg er det lagt inn ekstra virtuelle holdeplasser. Dette er umerkede holdeplasser man finner i appen. Se kart over holdeplasser her.

Bestilling av tjenesten foregår nemlig gjennom en egen app, Brakar Fleks. Last ned fra Google Play eller App Store.

I appen velger du holdeplass du vil reise fra og til, klokkeslettet du vil reise, og hvor mange dere er som skal ta turen. Du får så en bekreftelse på at bestillingen er mottatt og bussen kommer til avtalt tidspunkt på holdeplassen du har valgt å reise fra. I appen er det også et kart der du kan følge bilen og se når den nærmer seg. Kjøp av billett gjør du akkurat som om du skal reise med vanlig buss: gjennom Brakar Billett-appen, med kontanter eller reisekort.