Skip to main content

Fra 20. juni til og med 14. august kjører Brakar sommerruter. Det vil kjøres redusert tilbud på mange linjer, og flere linjer kjøres ikke i det hele tatt i sommerperioden, så pass på å sjekk rutetider hvis du skal ta bussen i sommer.

rutetabellsiden vår kan du allerede nå se tabellene for sommerkjøring for de linjene som har egne sommerruter. Klikk da på «kommende rutetabell». Flere av linjene har rutetabell som gjelder for hele året, og i disse tabellene så er det avgangene som er merket med «s» eller «z» som ikke kjører på sommeren, og avganger merket med «x» kjører ikke i perioden 27. juni og 31. juli.

Vi anbefaler å bruke reiseplanleggeren vår for å sjekke når bussen går. Den finner du enten på nettsiden vår, eller du kan bruke appen Brakar Reise eller Entur.

 

[siteorigin_widget class=»SiteOrigin_Widget_Accordion_Widget»][/siteorigin_widget]

Spesielle merknader

  • Linje 2 mellom busstasjonen og Bragernes torg i Drammen har siste kjøredag 25. juni. Dette er en linje finansiert av Drammen kommune og Bane NOR, og ble satt opp i forbindelse med riving av bybrua. Linjen har hatt svært få påstigende, og kommunen har foreløpig ikke besluttet om ruten videreføres til høsten. Trenger du skyss over elva kan du bruke linje 3 eller 5 og bytte buss på Fylkeshuset for reise til/fra Bragernes torg.
  • HentMeg på Kongsberg kjører redusert i sommerperioden (uke 25-32): fra kl. 08:30-14:30 på hverdager og kl. 10:00-15:00 på lørdager.
  • Brakar Fleks Gol Sentrum har siste kjøredag fredag 17. juni. Prøveprosjektet avsluttes denne datoen.
  • Linje 345 Geilo-Tuva: Starter å kjøre 1. juli eller så snart det er kjørbar vei, og kjører frem til 16. august.

Bestillingstilbud i Hole og Hallingdal

Noen av våre ordinære linjer i Hole og Hallingdal blir kjørt som bestillingstilbud i sommer. Dette er avganger du må bestille i forkant, og gjelder for disse linjene:

Hole

Hallingdal

Gå inn på rutetabellen for den aktuelle linjen for å se avganger, og hvilket telefonnummer du må ringe for å bestille. Bestillingstilbudene vil bli kjørt i uke 25-32.