Skip to main content

Sommeren nærmer seg, og som vanlig kommer også Brakars linjer til å ha en litt mer sommerlig puls mens det er skoleferie. Fra 22. juni vil vi kjøre sommerruter på flere linjer i åtte uker. Fra 22. juni vil kun tabellene til de linjene som kjøres synes på brakar.no. Øvrige linjer tar sommerferie!

Brakar har nylig lagt om rutetabellsidene sine litt. Det gjør at du allerede nå kan se den neste tabellen som begynner å gjelde, i tillegg til den som gjelder nå. På den måten har du oversikt langt frem i tid!

Røyken og Hurum
Røyken og Hurum går over til å bli en del av Ruters tjenesteområde 28.juni. Derfor vil linjene 81, 84 og 85 kjøre sommerruter for Brakar i seks dager fra 22. juni til 27.juni. Alle øvrige linjer i Røyken og Hurum (82, 83, 86, 88 og 89) kjører ikke fra og med 22.juni. Vi takker alle våre kunder i Røyken og Hurum for nå.

Bestillingstilbud
Når vi går over til å kjøre sommerruter vil noen linjer gå over til å bli kjørt som bestillingstilbud i ukene 26 – 33. Da må du ringe for at avgangen skal bli kjørt. Hvilke linjer det gjelder finner du en oversikt over her.