Skip to main content

På grunn av skisprinten får vi noen avvik i busstrafikken rundt Bragernes torg i perioden 6.-18. mars. Her får du oversikten.

10.-14. mars: Linje 71, 73, 251 og 261
Deler av Engene blir stengt for trafikk under skisprinten, noe som gjør at det blir endret kjøremønster for busser som går mot Lier og Hurum mellom 10. og 14. mars.

Disse bussene vil ikke kunne kjøre helt frem til Bragernes torg, men vil bruke Tinghuset som første/siste stopp disse dagene.

10.-14. mars: Linje 61 deles i to
Linje 61 deles i to. Det vil si at mellom Drammen og Lierbyen så vil bussen ha første/siste stopp ved Tinghuset i perioden 10.-14. mars. Mellom Bragernes og Bera vil linje 61 kjøre som vanlig fra plattform B. Skal du reise gjennomgående må du da eventuelt gå mellom Bragernes og Tinghuset.

10.-14. mars: skolebusser på linje 37
Skolebussene på linje 37 mot Lier vil stoppe på Bragernes torg som vanlig, men deretter vil de kjøre via Bragernestunnelen og direkte til skolene.

Elever som går på på holdeplassene Tinghuset, Losjeplassen, Brandtenborggata eller Brakerøya henvises til linje 61, 71 eller 73. Dette vil gjelde fredag 10. mars, mandag 13. mars og tirsdag 14. mars.

7.-14. mars: Linje 14 får to ubetjente holdeplasser
Linje 14 vil kjøre som normalt, men holdeplassene Albums gate og Frydensalstien kan ikke betjenes. Passasjerer henvises til enten Bragernes torg eller Bergstien. Merk at dette gjelder for perioden 7.-14. mars.

6.-18. mars: Selvkjørende buss kan ikke kjøre til parken
Det blir endring i kjøremønster og kjøretider for linje 1 i hele perioden 6.-18. mars. Bussen vil ikke kunne kjøre til torget eller parken, og må snu i gågata. Følgende gjelder i denne perioden:

  • 6.-13. mars: Bussen kjører mellom CC og Amtmand Bloms gate.
  • 14. mars (renndagen): Bussen kjører mellom CC og Schwenckegata.
  • 15.-18. mars: Bussen kjører mellom CC og Amtmand Bloms gate.

Merk at bussen i denne perioden vil kjøre kvartersruter. Det vil si avgang fra CC hver hele og halve time, og avgang i gågata kvart på og kvart over hver time.

Linje 1 kjører ordinær drift igjen fra mandag 20. mars.

Barneskirenn 12. mars
Søndag 12. mars går barneskirennet av stabelen fra kl. 13. Brakar stiller med varmetelt der det blir mulig å komme inn for en liten pust i bakken og noe varmt og drikker. Tegnekonkurranse med premier blir det også! Velkommen!