Skip to main content

Brakar Reise og personvern

Tilganger og statisikk når du bruker Brakar Reise-appen

Du kan bruke Brakar Reise uten å oppgi noen opplysninger om deg selv. Dette gjelder selv om du har lagt inn opplysninger om hjem- og jobbadresse da dette kun lagres i appen.

Vi gjør deg likevel oppmerksom på tilganger og statistikk når du bruker appen:

Tilganger

For at Brakar Reise skal fungere optimalt må appen ha tilganger til enkelte funksjoner på telefonen din. Du kan velge å skru av disse tilgangene, men enkelte funksjoner vil da ikke være tilgjengelig eller ikke fungere helt optimalt. Du skrur av tilgangene i innstillingene på telefonen din.

Brakar Reise ber om tilgang til:

Sted

Brukes for å finne posisjonen din, slik at du kan få opp stoppesteder i nærheten, se i kartet hvor du er, få søkeresultater sortert etter hvor du er og finne reiser til eller fra der du er. Du kan søke på holdeplasser og adresser selv om stedstjenester er slått av.

Mobildata

Du må ha internettilgang for å kunne bruke alle tjenestene i appen. Er mobildata slått av må du ha tilgang til trådløst nett (Wi-Fi).

Kalender

Brukes dersom du legger til en reise i kalenderen.

Statistikk

Vi ønsker å gjøre appen bedre, og bruker Google Analytics i Brakar Reise for å samle informasjon om bruk. Bruksinformasjonen sendes anonymisert til oss, og kan ikke knyttes til deg som bruker. Dersom du allikevel ikke ønsker å dele bruksinformasjonen din kan du skru av dette under «Innstillinger» i appen.