Skip to main content

I fjor kjørte Brakar for første gang adventskalender med premier fra hittegods som aldri har blitt hentet. Gjenbrukskalenderen var så populær at vi gjentar suksessen i år.

Hver eneste dag kommer det inn et stort antall gjenglemte ting til Brakars kundesenter. I høst- og vintersesongen er pågangen ekstra stor, og det er spesielt paraplyer, votter, hansker og luer folk glemmer. Mye blir aldri hentet, og etter én måned blir gjenglemte ting enten sendt til politiet (verdisaker), eller til frivillige organisasjoner.

– Vi skulle gjerne sett at ting ble hentet, for det er mye fint som glemmes igjen. Det er flere helt nye ting, som er glemt igjen etter en handletur, for eksempel, sier salgs- og markedssjef Kjersti D. Nordgård.

­Gir hittegodset nytt liv

Gjennom gjenbrukskalenderen, som vi kjører på Facebook fra 1. til 24. desember, ønsker vi å gi noen av de glemte tingene et nytt liv. Tingene som er plukket ut er fullt brukbare, og alt av eventuelt tøy blir sendt på rens før det gis bort.

For å delta trenger du bare gå inn på Facebook-siden vår, og svare på spørsmålet i dagens luke. Hver dag frem til jul trekker vi en vinner som får en forundringspose fra hittegods.

– Denne adventskalenderen er veldig i tråd med Brakar sine overordnete verdier på miljø og bærekraft, og vi håper at mange vil være med å delta i år også, sier Nordgård.

Har du glemt noe på bussen?

Dersom du har glemt igjen noe på bussen kan du ta kontakt med oss for å sjekke om vi har funnet det.

Kontaktinfo:

 • Drammen (inkl. Svelvik og Nedre Eiker), Lier og Hallingdal. Ring 177, eller fyll inn dette skjemaet.
 • Øvre Eiker, Modum og Vikersund
  Øvre Eiker/Hokksund tlf. 453 98 367 kl.09.00 – 14.30
  Modum, Vikersund, Sigdal og Krødsherad tlf. 907 37 362 kl 09.00 – 14.30
 • Kongsberg og Numedal
  Ring 453 98 358 mellom klokken 09:00-14:00 på hverdager.
 • Ringerike
  Ring Mix-kiosken i Hønefoss på 32 11 16 02. Åpningstider er hverdager 7-20, lørdager 10-16 og søndager 10-20.