Skip to main content

Mandag 9. september går startskuddet for et nytt, spennende tilbud i Kongsberg! På selve valgdagen lanserer vi tjenesten HentMeg, en bestillingstjeneste som frakter deg fra dør til dør!

Fra 9.september vil du kunne bestille en reise via telefon eller Brakars nettside til et tidspunkt som passer deg. Etter bestilling vil du få en sms med tidspunktet bussen kommer for å hente deg. Det vil være et intervall på 15 minutter før og etter klokkesettet du har angitt i bestillingen.

Vil du prøve ordningen på selve valgdagen gjelder valgkortet ditt som billett på HentMeg denne dagen!

Fleksibel samkjøring
HentMeg baserer seg på å skape best mulig samkjøring for passasjerer som skal ut samtidig. Bussen kommer til å kjøre i en sone som strekker seg fra Vibehaugen via Raumyr til Kapermoen (merket med gul linje på kartet). Så lenge du reiser til, fra eller innad i denne indre sonen,  kan du bruke HentMeg innenfor hele den ytre sonen (merket med rosa linje).

Systemet som tar i mot bestillinger vil derfor kontinuerlig oppdatere bussens rute for å kunne ta med passasjerer på forskjellige steder i sonen på en best mulig måte. Dette gjør at vi kan tilby deg som kunde et fleksibelt tilbud!

HentMeg kommer til å erstatte dagens bestillingstilbud i dette området. HentMeg kjøres av en minibuss med 13 seter for at den skal kunne komme frem i tettbygde strøk.

Tilbudet kjøres 08-20 på hverdager og 10 – 15 på lørdager.

Priser, betaling og bestilling
Brakars reisekort og app vil fungere som betalingsmiddel på bussen. Billettprisen er enkeltbillett for én sone, eller du kan bruke alle gyldige periodebilletter.
Nettsiden for bestilling blir publisert kort tid før tjenesten settes i gang, slik at det er mulig å legge inn en bestilling noen timer i forveien.