Skip to main content

Fra 19. juni bytter HentMeg navn til Brakar Fleks. Fra samme dato starter vi sommerkjøring for bestillingstjenesten. Brakar Fleks vil kjøre hver dag gjennom hele sommeren, og du kan reise i hele Kongsberg (hele tidligere HentMeg-sone).

I forbindelse med oppstart av ny busskontrakt i Kongsberg, bytter HentMeg navn til Brakar Fleks. Splitter nye el-busser vil bli satt inn på Brakar Fleks i løpet av sommeren, og i år vil det for første gang være mulig å bestille Brakar Fleks hver dag hele uka gjennom hele sommerferien.

Det utvidede Brakar Fleks-tilbudet vil erstatte linje 401, 405 og 407 i sommer. Linje 403 og 409 kjører sommerruter som vanlig.

Når og hvor kjører vi?

Brakar Fleks vil kjøre slik i sommerperioden 19. juni-13. august:

  • Hverdager kl. 07:00-19:00
  • Lørdag og søndag kl. 09:00-16:00

I sommer vil du kunne bruke tjenesten til/fra alle holdeplasser i hele Kongsberg, det vil si innenfor hele det som tidligere var HentMeg-sonen, nå Brakar Fleks-sonen (se kart under).

Ny holdeplass

For deg som bor i Kampestadområdet vil det fra 19. juni legges inn en virtuell holdeplass på Bellerudløkka. Det vil si at du da også kan reise til/fra Bellerudløkka (ved snuplassen) selv om det ikke er en fysisk holdeplass der.

Hvordan bestiller du?

Fra og med 19. juni vil du ikke kunne bruke hentmeg.no lenger. Du bestiller da via brakar.no/fleks eller du kan ringe oss på tlf. 177. Se åpningstider til kundesenteret.

Når du bestiller, så skriver du ganske enkelt inn holdeplassen eller adressen du ønsker å reise fra/til og velger avgang- eller ankomsttid. Du får så opp når neste tilgjengelige tur for ønsket reise er.

Når du har bestilt, får du en SMS med bekreftelse og så blir du hentet på avtalt holdeplass til avtalt tid. Er det flere som skal samme vei som deg, plukker vi dem opp på veien.

Dersom du skal reise med rullestol, barnevogn el.l., kan du fra 19. juni legge dette inn på bestillingssiden.

Du kan forhåndsbestille tur inntil 10 dager i forveien. Det er også mulig å legge inn en seriebestilling dersom du reiser til faste tider på faste strekninger.

Egen app kommer snart

Vi jobber for tiden med en egen bestillingsapp for Brakar Fleks som vil lanseres i løpet av sommeren.