Skip to main content

Fra nyttår endrer vi på HentMeg-tilbudet i Kongsberg. Det vil bli tilgjengelig i et større område, men samtidig vil det nå stoppe kun på holdeplasser, og ikke kjøre fra dør til dør. Endringene trer i kraft mandag 4. januar.

Endringene på HentMeg gjøres i sammenheng med andre ruteendringer i Kongsberg.

Den mørkeblå og mindre sonen er den alle reiser enten må begynne i eller avsluttes i. Reiser man til eller fra denne sonen kan man reise innenfor hele det blå området.


Hvor kjører vi?
Så lenge reisen din enten begynner eller avsluttes innenfor den indre (mørekere blå) sonen (Raumyr, Frydenbergåsen, Vibehaugen og Gamlegrendåsen Nord) på kartet vil du kunne bruke HentMeg-tilbudet i hele Kongsberg! Sonen er basert på holdeplasser, og alle holdeplasser innenfor dette området er HentMeg-holdeplasser.

Reise fra Kongsberg knutepunkt
Ved Kongsberg knutepunkt har vi opprettet en ny holdeplass: Kongsberg stasjon Baneveien. Her kan du bestille HentMeg fra/til f.eks. Teknologiparken eller Kongsberg skisenter.

Bestilling og betaling
Som før kan reisen betales med Brakar Billett, Entur-appen og Vipps til Brakarbillett. På grunn av smittevern tar vi inntil videre ikke imot kontantbetaling.  Du betaler vanlig busspris og alle Brakars billetter gjelder.

Voksen kr. 25,-.
Barn/honnør kr. 13,-.

Mer om hvordan du bestiller finner du på HentMeg-siden.

Når kjører vi?
Hverdager: Kl. 08.30 – 14.30 og kl. 17.00 – 21.00.
Lørdager: Kl. 10.00 – 18.00