Skip to main content

I sommer er det vedlikeholdsarbeid i Liertunnelen, og det blir kjørt buss for tog mellom Drammen og Oslo i perioden arbeidene pågår. Hvis du ønsker å komme deg fra Drammen til Oslo uten mange stopp langs veien har Brakar en god nyhet til deg: vi setter opp ekspressbuss fra Drammen til Oslo i sommer!

Linja heter 179 og blir kjørt på hverdager mellom 24.juni og 2.august. Billettene vil i tillegg til å gi deg reisen fra Drammen til Oslo gi full overgang på bussene i Drammen, så dermed vil du ha både lokalbilletten og ekspressbussbilletten i samme billett! Periodebillettene for 7 og 30 dager koster henholdsvis 530 og 1890 kroner for voksen periodebillett. På grunn av den inkluderte overgangen til lokalbuss blir særlig 7-dagersbilletten gunstig sammenliknet med å kjøpe tog + buss i Drammen, men også 30-dagersbilletten er noe billigere. Brakars ungdomsbillett gjelder også.

Billettype Voksen Barn/Honnør
Enkeltbillett 116 61
7-dagersbillett 530 n/a
30-dagersbillett 1890 n/a

På vei fra Drammen mot Oslo stopper ikke bussen mellom Bragernes torg og Høvik kirke. På returen kjører den uten stopp fra Kveldsroveien til Bragernes torg.