Skip to main content

Si hei til nye Brakar Billett! Den har fått nytt design og en rekke nye funksjoner, og for deg som kjøper periodebillett er det viktig å laste ned den nye appen raskest mulig.

Nye Brakar Billett skal gjøre det enda enklere å reise med mobilbillett. I den nye appen kan du:

  • Reise med Brakars app i Oslo
  • Kjøpe billett til andre
  • Betale med Vipps
  • Kansellere billetten din
  • Endre starttidspunkt for billetten din
  • Gjenopprette appen din hvis du skulle være uheldig å miste eller ødelegge mobilen din

Avslutter salg av periodebilletter i gammel app
Fra 5.mars vil den gamle appen ikke lenger selge periodebilletter. Den vil være i bruk ut mars, men kun for salg av enkeltbilletter og 24-timersbilletter. Det er derfor viktig for alle som kjøper periodebillett å laste ned den nye appen fra Google Play eller App Store!

Nye funksjoner
Appen likner mye på Ruters app, så har du brukt den vil du kjenne deg igjen. Hvilke betalingsmåter du vil bruke, når du ønsker å få varsler, hvilket passord du vil bruke og funksjonen for å kjøpe billett til andre finner du under hamburgermenyen øverst til venstre. Her kan du også bestemme hvilke billettyper du ønsker å få tilsendt kvittering på. Du vil også kunne registrere telefonnummer og e-postadresse her, slik at det blir lettere for oss å hjelpe deg.

Refusjon fra gammel app
I gammel app kommer kontrollbildet som skal vises for sjåfør opp av seg selv. I ny app må kontrollbildet åpnes deg når det skal vises på bussen, slik at dagens animasjon kommer opp.

Periodebilletter kjøpt på gammel app vil være gyldige ut mars. Skulle du ha gjenstående dager på periodebillett på gammel app 1.april, kan dette refunderes mot kvittering. Krav om refusjon sendes til kundesenter@brakar.no og må være oss i hende innen 1.mai.

Appen er tilgjengelig for iOS og Android.